Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code 

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:29°C L:23°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Kies je favoriete zitplaats

Kies je favoriete zitplaats.

Kies uw favoriete stoel en begin je reis op een ontspannen manier.

Wij willen er zeker van zijn dat je vlucht zo aangenaam mogelijk is door je op voorhand je favoriete zitplaats te laten kiezen.

Hoe kies ik mijn favoriete zitplaats?

Of je nu een stoel aan het raam of aan het gangpad wenst, of een stoel met extra beenruimte, bij ons kun je op het moment van boeking je favoriete zitplaats kiezen. Je kunt ook contact opnemen met onze boekingsservice die namens jou een stoel of stoelen kan reserveren.

Je stoel kiezen is niet peperduur!

Als je voor de "Flexi" optie van je reisklasse kiest, kun je gratis je favoriete zitplaats kiezen.  Je betaalt een kleine vergoeding van slechts € 10 als je met een KM Saver-tarief reist. Je vindt hieronder de kosten weergegeven in andere valuta's: 

GBP 10
CHF
15
SEK
100
NOK
90
USD 15

Lees meer over de voordelen van de verschillende reisklassen van Air Malta.

Belangrijk: 

  • Wij behouden ons het recht om je een andere stoel toe te wijzen om aan internationale veiligheidsprocedures aan boord te voldoen. 
  • We kunnen stoelen bij nooduitgangen alleen toewijzen als we bij het inchecken zien dat de passagier voldoet aan veiligheids- en operationele eisen.
  • Alle kosten voor zitplaatsen worden niet terugbetaald.Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar