Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code 

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:18°C L:13°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Diensten aan boord

Geniet op elke vlucht van de smaak van Malta 

Maak tijdens je vlucht gebruik van onze in-flight service.

Air Malta is één van de weinige luchtvaartmaatschappijen in Europa die gratis maaltijden en drankjes aan boord aanbiedt aan al haar passagiers. Tijdens je vlucht, kun je genieten van onze luchtige hapjes en uitgebreide maaltijden bereid met heerlijke seizoensgebonden producten. Als je Business Class reist, kun je op de meeste vluchten profiteren van een volledige maaltijdservice en een ruime keuze maken uit warme maaltijden op langere vluchten.

Wat voor soort maaltijd wordt geserveerd in Economy Class hangt af van de lengte van de vlucht. Passagiers op vluchten van meer dan een uur zullen getrakteerd worden op een kleine versnapering. Voor langere vluchten biedt Air Malta een warme maaltijd en een gebakje.

Je kunt bij je maaltijd kiezen uit frisdranken, fruitsappen en water. Andere dranken, inclusief een breed assortiment aan alcoholische dranken, kun je bij onze bar kopen. 

Op dit moment bieden wij geen hapjes aan op vluchten van minder dan 1 uur en 20 minuten. U heeft de keuze uit verschillende, speciale maaltijden in Club Class, mits vooraf besteld. In Economy Class bieden wij vegetarische mogelijkheden aan, maar het aanbod is beperkt en op is op.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar