Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code 

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Meenemen van Blindengeleidehonden

Indien jij of een andere passagier een blindengeleidehond nodig hebben, dan kun je deze mee te nemen aan boord. Dit dient echter, in het belang van de andere passagiers, te gebeuren onder bepaalde voorwaarden.

Je blindengeleidehond, tezamen met container en voedsel, zullen gratis meegenomen worden bovenop de normale toegestane bagage.

Bekijk onderstaande voorwaarden om er zeker van te zijn dat je de regels op de juist manier hanteert.


Algemene Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn op grond van artikel 8.9 van de Air Malta Algemene Vervoersvoorwaarden (Passagiers en Bagage) gepubliceerd.

1. Een blindengeleidehond, die in de eerste plaats is opgeleid om hulp te verlenen aan een blind of een slechtziend persoon, mag meegenomen worden aan boord van het vliegtuig onder de volgende voorwaarden.


(a) De blindengeleidehond moet speciaal voor deze functie zijn opgeleid, beoordeeld en geaccrediteerd door een bij de International Guide Dog Federation aangeloten organisatie.

(b) Een verzoek voor het vervoer van een blindengeleidehond in de cabine moet tenminste 7 dagen voor de vertrekdatum zijn ingediend.

(c) De boeking moet gemaakt worden via het Air Malta Callcenter op (+356) 21662211.

(d) De blindengeleidehond moet behoren tot de reizende blinde of slechtziende passagier.

(e) Er wordt slechts één blindengeleidehond op dezelfde vlucht geaccepteerd, op basis van first-come-first-served. De eigenaar moet in het bezit zijn van een reisharnas voor de hond, een vochtabsoberende mat of ander geschikt materiaal, samen met de benodigde documenten. Dit moet vooraf beschikbaar zijn om zeker te zijn van de bevestiging van de boeking.
 

(f) Vervoer van blindengeleidehonden in de cabine zal niet worden toegestaan op vluchten met een tussenstop (tenzij passagiers uitstappen op de eerste sector of instappen op de laatste sector) of op routes die niet de goedkeuring hebben van de bevoegde autoriteiten van zowel de luchthaven van vertrek als de luchthaven van aankomst.

(g) Air Malta heeft geen wettelijke verplichtingen ten aanzien van een blindengeleidehond, die niet alle benodigde documenten heeft, betreffende de binnenkomst of doorgang van een land, staat of gebied. De persoon die wordt begeleid door de blindengeleidhond moet Air Malta alle kosten terugbetalen met betrekking tot boetes, verliezen of schulden die Air Malta als gevolg daarvan heeft opgelopen. Passagiers, die begeleid worden door de blindengeleidehond, reizend van of naar Malta zijn verplicht om het veteriniar bureau in Malta te informeren voor de aankomst of het vertrek.


(h) Air Malta behoudt zich het recht om het vervoer van blindengeleidehonden in de cabine te weigeren in verband met de veiligheidseisen die door de wet of de bevoegde autoriteiten of door Air Malta zijn opgelegd. Ook wanneer de grootte of de configuratie van het luchtvoertuig het vervoer van de blindengeleidehond in de cabine fysiek onmogelijk maakt. Indien dit zich voordoet, dan zal Air Malta een aanvaardbaar alternatief voor de passagier in kwestie voorstellen. Anders zal aan de passagier het recht op terugbetaling, een andere vlucht of alle andere diensten van Air Malta worden aangeboden. Het recht op de mogelijkheid van een retourvlucht of een andere vlucht is afhankelijk van het feit of aan alle veiligheidseisen en juridische- en documentatievereisten is voldaan.

2. Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op de door Air Malta uitgevoerde vluchten.


3. De bovenstaande Algemene Voorwaarden zijn van tijd tot tijd onderhevig aan veranderingen met of zonder kennisgeving en Air Malta aanvaardt geen aansprakelijkheid voor deze veranderingen. Air Malta behoudt zich ook het recht om deze algemene voorwaarden te interpreteren. In ieder individueel geval zal de interpretatie van Air Malta definitief en bindend zijn.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar