Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:27°C L:21°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Beleid voor bagage-afhandeling

Belangrijke mededeling voor alle passagiers

Houd er rekening mee dat uw bagage tekens van slijtage kan vertonen als gevolg van bagage-afhandeling. U wordt daarom geadviseerd om kwalitatieve en duurzame bagage te gebruiken die bagage-afhandelende processen kan weerstaan.

Air Malta aanvaardt geen aansprakelijkheid voor slijtage en beschadiging van bagage, inclusief, maar niet beperkt tot, kleine scheuren, krassen, vlekken en deuken, of beschadigingen van onderdelen aan de buitenkant van de bagage, zoals handgrepen, wielen, etiketten en riemen. Bovendien aanvaardt Air Malta geen aansprakelijkheid voor schade aan bagage die te vol is ingepakt. In dergelijke omstandigheden wordt geen schade rapport opgemaakt.

Air Malta's aansprakelijkheid voor vertraging, verlies of beschadiging van bagage kan worden beperkt door internationale verdragen, tenzij een hogere waarde vooraf is verklaard en hiervoor extra kosten zijn betaald.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar