Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Licht bewolkt H:27°C L:23°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Chartervluchten

Naast de lijndiensten tussen Malta en de belangrijkste toegangspoorten tot Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, heeft Air Malta ook een uitgebreid charterprogramma.  

Reizen tegen een vaste prijs (chartervluchten) worden uitgevoerd in opdracht van de toonaangevende Europese touroperators, vanuit grote vakantieluchthavens, maar vooral vanuit regionale vliegvelden. Dit brengt Malta dichter bij de huizen van duizenden toeristen. Daarnaast worden consolidatie charters speciaal geprogrammeerd om tegemoet te komen aan de kleine/middelgrote touroperators, die anders het risico niet nemen om een heel vliegtuig te charteren. Air Malta is erkend als een pioneer op dit gebied en heeft de leidende rol in de Maltese toeristenindustrie.

Ad hoc charter mogelijkheden worden professioneel aangeboden door de beste know-how en flexibiliteit van alle afdelingen.

Air Malta is in achting gestegen bij de grote touroperators door de snelle en efficiënte service vanaf het moment van aanvraag tot de terugkeer naar huis van onze gewaardeerde klant. Veel positieve terugkoppeling van passagiers en Internationale Prijzen voor de Beste Operationele Prestaties getuigen hiervan.

Voor meer informatie, bel (356) 22 999 145, elke Air Malta buitenpost of stuur ons een e-mail


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar