Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code 

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Gedeeltelijk bewolkt H:17°C L:13°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Ingecheckte bagage

Je ingecheckte bagage

Het is belangrijk om precies te weten wat en hoeveel je mee mag nemen op reis.

Vertrouw op ons voor het zorgdragen voor al je ingecheckte bagage, van het moment van afgifte tot het moment dat je je bagage weer terugkrijgt op je plaats van bestemming. 

Belangrijke informatie

Het bagagegewicht dat je mag inchecken, hangt af van de reisklasse van je vliegticket. 

Reisklasse:
Toegestane Gewicht:
Club Malta 30 kg per persoon 
Economy 20 kg per persoon

Lees meer over de verschillende voordelen per reisklasse. 

Het toegestane bagagegewicht staat ook op je ticket vermeld. Bezoek Bekijk mijn boeking en voer de PNR code in om deze informatie direct te verkrijgen. 

Kinderen en baby's

Baby's (0 - 2 jaar) 10 kg per baby
Kinderen en minderjarigen (3- 16 jaar) Dezelfde hoeveelheid als volwassenen


• Klik hier als je op zoek bent naar meer informatie over het reizen met baby's en kinderen.
• Klik hier als je gebruik wil maken van de Onvergezelde minderjarigen service

Per stuk of per gewicht?

Je ingecheckte bagage wordt gemeten per gewicht en niet per stuk. Dit betekent dat je de inhoud over verschillende bagage items kunt verdelen, zolang je het totale toegestane totale gewicht niet overschrijdt (zie hierboven). 

Let er wel op dat sommige luchtvaartmaarschappijen verschillende regels hebben voor ingecheckte bagage. Het is daarom aan te bevelen om vooraf contact op te nemen met je reisbureau of met de desbetreffende maatschappij indien een gedeelte van je reis met een andere luchtvaartmaatschappij plaatsvindt.

Vraag bij twijfel gerust ons luchthavenpersoneel om advies over incheckregels bij een andere luchtvaartmaatschappij.

Voor reisgezelschappen van twee of meer personen

 

Aangezien niet iedereen evenveel bagage nodig heeft, is het mogelijk om de bagagelimiet met je reisgeno(ten)ot te delen. Op die manier kan iemand meer gewicht dan toegestaan meenemen, op voorwaarde dat het totale gewicht van het gezelschap het maximaal toegestane gewicht niet overschrijdt. Je kunt gebruikmaken van deze service als je samen incheckt en op dezelfde vlucht naar dezelfde eindbestemming reist.  

Meer bagage nodig?

Als je meer dan het toegestane gewicht wil inchecken, dan kun je dit eenvoudig online regelen. Bekijk de tarieven en koop hier je overbagage

Indien je bagage incheckt die het toegestane gewicht overschrijdt, dan wordt dit beschouwd als overbagage waarvoor je aan de balie kunt betalen.   

Vergeet niet dat een enkel stuk bagage nooit meer dan 32 kg mag wegen, of je de toegestane bagage nu wel of niet overschrijdt. Alle bagagestukken die zwaarder zijn dan 32 kg moeten herpakt worden in meerdere tassen.  

Wat mag niet in de ingecheckte bagage?

Conform internationale wetgeving zijn er beperkingen voor wat je in je ingecheckte bagage mag inpakken. Een lijst van gevaarlijke voorwerpen wordt voortdurend bijgewerkt en kan hier bekeken worden. 

Reizen van en naar de VS

Tijdens het inpakken van uw bagage voor een reis naar de Verenigde Staten is het belangrijk om de TSA (US Transportation Security Administration) restricties op het gebied van sloten na te gaan. Sommige items, zoals ontvlambaar materiaal zijn ook volledig verboden op vluchten van en naar de VS, zowel in de ingecheckte als in de handbagage. Voor meer informatie gelieve de TSA website te bezoeken. 

Lees meer over reizen naar de VS

Beschadigde, vertraagde of verloren bagage

Het kan voorkomen dat bagage verloren of vertraagd raakt. Als je een dergelijk probleem ondervindt met je bagage, dan doen wij ons best om je hierbij te helpen. Ons toegewijde bagageclaims personeel zal je vragen hierover kunnen beantwoorden. 

Voor meer informatie, bezoek de bagage support sectie.


Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar