Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Naar het vliegveld

Malta International Airport (MIA) is vanaf het hele eiland gemakkelijk te bereiken. 

Met de auto

MIA ligt tussen de plaatsjes Luqa en Gudja. Als je met de auto reist, volg dan simpelweg de wegwijzers naar de hoofdstad Valletta, op nog geen 5 minuten afstand van het vliegveld. Ter plaatse vind je een grote parkeerplaats.  

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Malta wordt georganiseerd door Arriva Malta. Er zijn vier speciale airport busroutes, X1, X2, X3 en X4. Hierdoor kun je makkelijk direct van en naar het vliegveld reizen. De bussen zijn voorzien van airconditioning en extra ruimte voor bagage en passagiers. Vanaf het vliegveld kun je ook de bus nemen naar andere plaatsjes. Voor meer informatie kun je terecht bij de informatiestand in de aankomsthal of op de website van Arriva

Taxi service

De taxiservice is 24 uur per dag beschikbaar van en naar Malta International Airport en elke andere bestemming in Malta. Er gelden vaste tarieven en prepaid tickets kunnen gekocht worden in het automaat in de aankomsthal. 

Luchthaven transfers

Transfers worden normaal gesproken georganiseerd via je hotel of reisbureau en worden verzorgd door particuliere bedrijven. We werken eraan om het boeken van deze service in de toekomst ook via airmalta.com mogelijk te maken.  

Voor een overzicht van al onze bestemmingen kun je terecht op onze bestemmingen pagina.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar