Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Inchecken

Inchecken

Efficiëntie staat voorop bij Air Malta en wij bieden je daarom drie manieren om in te checken: op het vliegveld, online, of via je mobiele telefoon. 

Bekijk onderstaande links om meer te weten te komen over de verschillende incheckmethoden.

Inchecken op het vliegveld

Als je geen internet hebt, dan kun je ervoor kiezen om op de luchthaven in te checken. Ons behulpzaam incheckpersoneel staat hier klaar om je te helpen en je van een instapkaart te voorzien. 

Online inchecken

Als je vertrekt vanaf één van de grotere luchthavens op onze routekaart, dan heb je de mogelijkheid om lange wachtrijen te vermijden door online in te checken. Op deze manier kun je sneller naar de gate of nog wat langer genieten van de lounge.

Mobiel inchecken

Met je mobiele telefoon kun je altijd en overal inchecken. Lees hier meer over de voordelen en hoe het precies werkt. 

Bagage inchecken

Het grondteam zal je helpen met het inchecken van je bagage op de juiste vlucht. Bezoek deze pagina om alles te weten te komen over het inchecken van je bagage.

Niet vergeten

Inchecken voor al onze vluchten kan vanaf twee uur voor vertrektijd. Door wat vroeger aan te komen in de vertrekhal, zorg je ervoor dat je reisgenoten en jijzelf de bagage voor in het ruim alvast niet meer hoeven te dragen.  

Klik hier voor meer informatie over de hoeveelheid bagage die mag worden ingecheckt.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar