Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Reizen met huisdieren nu eenvoudiger bij Air Malta

Date: Vrijdag, 04 Oktober 2013
Ref: 078-2013 NL


Vrijdag 4 oktober was het Wereld Dierendag en ter gelegenheid van deze dag heeft Air Malta hun beleid voor het reizen met dieren versoepelt. Zo kunnen passagiers hun trouwe viervoeters nu eenvoudig meenemen op hun reizen. Meer dan 1000 passagiers per jaar kiezen er voor om huisdier mee te nemen op hun vliegreis.

De veranderingen in de procedures zullen op 27 oktober, samen met het winterprogramma van Air Malta, ingaan. Passagiers kunnen hun huisdier op de dag van vertrek meenemen naar het vliegveld en samen met hun baggage inchecken.
 
De huisdieren worden na de incheckprocedure met zorg in hun draagmand aan boord van het vliegtuig gebracht. De wijziging van de oude procedure is dat huisdieren niet langer bij een cargo depot afgegeven hoeven te worden. Passagiers die van deze mogelijkheid gebruik willen maken dienen minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd in te checken.

Het aangepaste beleid voor reizen met dieren biedt reizigers drie mogelijkheden: Huisdieren kunnen in het passagiersgedeelte van het vliegtuig worden meegenomen, of als cargo worden meegevlogen of ten slotte de nieuwe mogelijkheid om ze samen met de bagage in te checken. Afhankelijk van de gekozen optie zijn er bepaalde kosten aan het vervoer verbonden.

Het is belangrijk dat passagiers die hun huisdieren mee willen nemen op reis op de hoogte zijn van de bijbehorende procedures en in het bezit zijn van een dierenpaspoort en eventuele andere documentatie, inclusief de boekingspapieren voor de vlucht. Het is de verantwoordelijkheid van de passagier om te voldoen aan alle eisen voor het transport van een huisdier. Voor sommige bestemmingen zijn er beperkingen verbonden aan het vervoeren van huisdieren per luchtverkeer.

Het huidige beleid van Air Malta met betrekking tot reizen met huisdieren, dan wel in de cabine of per cargo blijft ongewijzigd. Zelfde geldt voor passagiers die een blindengeleidehond meenemen aan boord van een Air Malta vlucht.

Meer informatie aangaande de bestaande en nieuwe procedures en voorwaarden voor het vervoer van huisdieren kan gevonden worden op de website van Air Malta op:
 www.airmalta.com/information/customer-support/travelling-with-pets .

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar