Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:27°C L:19°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Il-Bizzilla - Het nieuwe In-flight Magazine van Air Malta

Het nieuwe jaar is ingeluid met een nieuw Air Malta in-flight magazine - Il-Bizzilla. Het nieuwe maandblad is opnieuw ontworpen volgens de nieuwe huisstijl en weerspiegelt de visie en identiteit van de luchtvaartmaatschappij met betrekking tot “Flying the Pride of Malta”.

Als reactie op het nieuwe blad zei Philip Saunders, Air Malta’s Chief Commercial Officer: “als ambassadeur en gids van alles wat Malta te bieden heeft, is Air Malta verheugd Il-Bizzilla te lanceren. Ons nieuwe in-flight magazine laat zien dat de Maltese Eilanden gezegend zijn met een rijke historie en een cultureel erfgoed, waardoor onze bestemming nog aantrekkelijker wordt voor bezoekers. We hebben als naam voor Il-Bizzilla gekozen om de Maltese taal te vieren. 

Iedere maand staat het tijdschrift vol met artikelen over het hedendaagse Maltese leven, de mensen, de plaatsen om te bezoeken, de lokale keuken, evenementen, zakelijk, onroerend goed, het laatste Air Malta nieuws en andere interessante tips en feiten die van pas kunnen komen tijdens je verblijf op de eilanden. 

Naast een zeer interessant artikel over kantwerk-traditie, bevat de eerste editie ook andere interessante artikelen: Gozo, varen, Maltese citroenen, il-Gardjola, rotsklimmen, het Hypogeum en de Ta’ Pinu kerk. 

Het in-flight magazine van de luchtvaartmaatschappij heeft een lezersbereik van ongeveer 1.7 miljoen lezers per jaar. Gratis exemplaren van Il-Bizzilla zijn beschikbaar aan boord van de Air Malta vluchten. 

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar