Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Air Malta vliegt zwartpuntrifhaaien naar nieuw thuis

Afgelopen donderdag had vlucht KM 103 van Air Malta wel een heel bijzondere lading aan boord: Vijf zwartpuntrifhaaien en vracht aan andere exotische vissen voor het aanstaande Malta National Aquarium in Qawra.

Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij bevestigde dat dit de eerste keer was dat er levende haaien vervoerd warden op een vlucht van Air Malta. Het transport van de vissen werd geregeld door de cargo-afdeling van de maatschappij in combinatie met het Malta National Aquarium. Het management van het aquarium dankte Air Malta voor hun efficiëntie en professionele dienstverlening. 

Het nationale aquarium is bezig met de laatste zaken af te ronden en zal binnenkort de deuren voor het grote publiek openen. Er zullen vissen van de Middellandse Zee en Indiase Oceaan te zien zijn, waaronder verschillende haaisoorten. Het aquarium zal ook het rijke archeologisch erfgoed van Malta tonen.
 
Verdere informatie over het Malta National Aquarium vindt u op: https://www.facebook.com/maltanationalaquarium .
Afbeelding toont de laders op London Heathrow.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar