Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Gedeeltelijk bewolkt H:27°C L:24°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Nieuwe video van Air Malta toont de pracht van de Maltese eilanden

Datum: vrijdag 15 november 2013
Ref: 084-2013 NL


Air Malta lanceerde vandaag een nieuwe video via hun sociale media kanalen ter promotie van de luchtvaartmaatschappij en de Maltese eilanden. Het beeldmateriaal werd afgelopen maart geschoten tijdens een luchtshow waar professionele fotografen en cameralieden twee Airbus A320 toestellen van Air Malta in formatie vastlegden boven de mooiste plekken van de eilanden.

Dit initiatief vloeide voort uit de focus van Air Malta om een bestemmingsmaatschappij te worden en een ambassadeur voor al het moois wat de Maltese eilanden te bieden hebben. Het typische Maltese natuurschoon bestaat uit een rijk historisch en cultureel erfgoed, naast enkele andere toplocaties in Valletta, Mdina, Blue Lagoon, Dwejra en Golden Bay.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar