Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Hongarije prijst Air Malta als favoriete luchtvaartmaatschappij

Datum: woensdag 29 januari 2014
Ref: 007-2014

Air Malta is door Hongaarse luchtreizigers gekozen als een van de beste luchtvaartmaatschappijen van 2013. Met een tweede plek in de categorie ‘beste waarde’ en een vijfde plek in de algehele lijst mag de Maltese luchtvaartmaatschappij met recht trots zijn. 

De verkiezing werd georganiseerd door de grootste bookingsite van Hongarije, repjegy.hu, in samenwerking met Budapest Airport.

3.150 passagiers die in 2013 in het vliegtuig stapen kozen voor hun favoriete maatschappij uit 114 luchtvaartmaatschappijen. 

In de categorie ‘Beste waarde’ kwam Qatar Airways als eerste uit de bus, Air Malta tweede en Turkish Airlines derde.

Qatar Airways stond tevens bovenaan de lijst van Favoriete luchtvaartmaatschappijen, gevolgd door Turkish Airlines, Emirates, Swiss International Air Lines en Air Malta.

Air Malta stond ook in de categorie ‘Beste dienstregeling’ op de vijfde plek. 

De uitreikingen werden afgelopen donderdag morgen gedaan op Budapest Airport.  

Air Malta vliegt in de zomer iedere dinsdag en vrijdag naar Budapest.
 
Afgelopen maand werd Air Malta uitgeroepen tot zesde beste luchtvaartmaatschappij voor korte afstanden ter wereld. In dit Which? Onderzoek gaven liefst 69% van de ondervraagden aan tevreden te zijn met Air Malta en niet zouden aarzelen om de Maltese vliegmaatschappij bij vrienden aan te bevelen. 

Op het plaatje zien we Lehotai Zsófia (4e van rechts), Sales Manager van de Hongaarse GSA Globair van Air Malta op de uitreiking van de awards op Budapest Airport.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar