Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Air Malta keert terug naar roots voor 40-jarig jubileum

Datum: Woensdag, 16 april 2014

Ref: 037-2014


Het 40-jarig jubileumfeest van Air Malta begint vanavond in stijl met een vliegtuig dat opnieuw gespoten is in de oorspronkelijke kleuren uit 1970.

Voorafgaand aan de landing vliegt het vliegtuig tot tweemaal toe laag over de landingsbaan en over de Grand Harbour, Sliema, Mosta, Qrendi en Birzebbugia.

Toestel 9H-AEI met vluchtnummer KM 40 (een nummer dat geheel bij deze heuglijke gebeurtenis past) arriveerde in Malta, na in Ostrava (Tsjechië) in het nieuwe, oude jasje te zijn gestoken. Het vliegtuig werd voorheen gebruikt in Mexico, in een lange termijn lease aan Interjet.

Vice-premier Louis Grech verwelkomde het vliegtuig op Malta International Airport tijdens een evenement waar ook de minister van toerisme, Edward Zammit Lewis en Algemeen Directeur van Air Malta, Louis Giordimaina, aanwezig waren. Het vliegtuig werd tijdens de ceremonie ingezegend door de vliegveldkapelaan, Fr. Donald Bellizzi.

Tijdens de inzegening waren menig ambassadeur aanwezig van landen waar Air Malta sinds 1974 vluchten organiseert. Het cabinepersoneel van de eerste twee vluchten van de Maltese luchtvaartmaatschappij waren ook aanwezig. Verder waren enkele prominente mensen uit de geschiedenis van Air Malta aanwezig, zoals de ex-voorzitter, huidig Air Malta personeel en andere VIPs van de plaatselijke vlieggemeenschap.

Na een aantal toespraken warden de gasten uitgenodigd in de onderhoudshangaar van de luchtvaartmaatschappij, waar een fototentoonstelling van 40 jaar Air Malta werd gehouden. Een memorabel moment waren de TV-opnames van de inzegening van Air Malta 40 jaar geleden.

Een deel van het personeel droeg uniformen die de Maltese luchtvaartmaatschappij in de loop der jaren met zich meedroeg.

De eerste vlucht van Air Malta was op 1 april, 1974, toen een Boeing 720B van Luqa naar Londen Heathrow vloog.

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar