Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Air Malta geeft deze kerst weer geschenken weg

Date:   vrijdag 20 december 2013
Ref:     091-2013

Met de kerstvakanties in het vooruitzicht lanceert Air Malta het ‘Geef een Geschenk’ spel. Er vallen meer dan 800 kerstcadeaus te winnen waaronder kortingen op vluchten of zelfs helemaal gratis vliegen, entreekaartjes voor het Maltese Aquarium en gratis toegang tot de La Valette VIP-room op het vliegveld van Malta.

De prijzen zijn te winnen in het online spel waar e-cadeautjes per e-mail aan vrienden geschonken worden. Enkele van deze doorgestuude online presentjes bevatten de echte prijzen.

De e-cadeautjes worden willekeurig verstuurd aan verschillende e-mailadressen in het klantenbestand van Air Malta. De e-mail met het cadeau dient vervolgens naar het mailadres van een vriend te worden verstuurd, totdat iemand in de ketting wint.

Ieder geschenk kan tot negen keer doorgestuurd winnen voordat iemand wint.

“Iedereen vindt het heerlijk om met de kerstdagen cadeaus te geven en te krijgen en bij Air Malta wordt Kerstmis ook gevierd. Met het ‘Geef een Geschenk’ spel kunnen onze klanten hun vrienden een extra attentie geven en deze kerst misschien wel extra bijzonder maken,” aldus Commercieel Directeur, Philip Saunders.

“Dit is hoe Air Malta een wederom mooi jaar wil afsluiten en iedereen die ons het afgelopen jaar steunde wil bedanken,” voegde hij hieraan toe.

Er vallen meer dan 800 prijzen te winnen -  dus deel mee in de kerstvreugde bij Air Malta!

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar