Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Air Malta bundelt krachten met Isle of MTV en lanceert officiële T-shirts voor dit evenement.

Air Malta bundelt krachten met Isle of MTV en lanceert officiële T-shirts voor dit evenement.

Air Malta gaat dit jaar de samenwerking aan met Isle of MTV en samen zullen zij de officiële T-shirts van dit evenement uitbrengen. Voorafgaand en tijdens het evenement zullen deze shirts verkocht worden en de opbrengst zal gedoneerd worden aan de YMCA stichting voor hun projecten om daklozen te ondersteunen. 

Het ontwerp van de T-shirts zal bepaald worden in een Facebook campagne waar de online volgers van Air Malta hun ontwerpen ideeen kunnen Insturen. Op de officiele website van Air Malta kan de Facebook plug-in gebruikt worden om alle ideeen en ontwerpen in te sturen.

Het thema van het Isle of MTV evenement dit jaar is 'Muziek en kunst voor het heil van de daklozen'. Na het evenement zal een aantal T-shirts door de artiesten gesigneerd worden en geveild worden voor het goede doel.

De vijf populairste ontwerpen zullen op T-shirts gedrukt worden en voor het goede doel van dit jaar verkocht worden. De tekeningen worden ten toongesteld en verkocht tijdens een benefietavond in het kantoor van de Malta Tourism Authority waar tevens foto's van het Isle of MTV concert verkocht zullen worden. Alle opbrengsten gaan naar de YMCA daklozenopvang..

Dit jaar zal Isle of MTV Malta op 26 juni in Granaries te Floriana gehouden worden. De eerste twee artiesten die toegezegd hebben op te treden zijn UK powerhouse band RITA ORA en dance sensatie RUDIMENTAL. Zeer binnenkort zullen hier nog meer wereldwijde topacts aan toegevoegd worden.

Als officiële sponsor van Isle of MTV plant Air Malta om nog enkele spectaculaire evenementen te organiseren tijdens het Malta Music Week festival dit jaar.

Meer informatie kan gevonden worden op: www.facebook.com/AirMalta  

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar