Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:28°C L:21°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Jaarverslagen

Het rapporteren van onze voortgang - Jaarverslagen 

Air Malta publiceert al haar financiële resultaten en jaarverslagen. Op deze pagina kun je meer lezen over onze financiële staat en prestaties. 

De jaarrekeningen van Air Malta plc over de periodes eindigend op 31 maart 2011, 31 maart 2010, 31 maart 2009, 31 maart 2008, 31 maart 2007, 31 maart 2006, and 31 maart 2005 zijn opgenomen in het jaarverslag en de geconsolideerde rekening, die zijn gepubliceerd in gedrukte vorm en op de website van het bedrijf. 

De bestuurders zijn verantwoordelijk voor het beheer en de integriteit van het jaarverslag en de geconsolideerde rekening. Toegang tot informatie gepubliceerd op de website van het bedrijf is mogelijk in andere landen en rechtsgebieden, waar de wetgeving met betrekking tot de opstelling en publicatie van financiële overzichten kunnen afwijken van de eisen of uitoefening in Malta. 

Let op: de verslagen zijn momenteel alleen beschikbaar in Engels en Maltees. Facebook feed loading...
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar