Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:27°C L:24°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Vloot

Air Malta bezit een vloot van tien vliegtuigen bestaande uit A-319s en A-320s, alle geproduceerd door Airbus.

De operationele veiligheid van onze vloot staat te allen tijde voorop. Ons technische team legt de lat zeer hoog en zorgt ervoor dat al onze onderhoudswerkzaamheden de strenge normen en procedures die door de fabrikanten en regulerende instanties ingesteld worden, overschrijden.


Veiligheid
Air Malta Airbus 

Onze grootste prioriteit en onze belofte aan reizigers is dat we veiligheid altijd op de eerste plaats stellen, zowel op de grond als in de lucht. 

We zijn momenteel bezig om een Safety Management Systeem op te zetten dat deel uitmaakt van een initiatief van de Europese Commissie, ontworpen om alle aspecten van veiligheid in de luchtvaart te omvatten. De gezondheid en veiligheid van onze werknemers bijvoorbeeld, valt ook onder het mandaat van dit SMS.  

Voor veiligheid is de continue uitmuntendheid van ons technische en flight operations personeel nodig, samen met een open veiligheidscultuur en veel aandacht voor zelfs de kleinste details.


Vloot informatie

Airbus 319

De A319, aangedreven door CFM56 motoren,  heeft een maximum aantal zitplaatsen voor 141 passagiers in een typische twee klasse indeling en een maximaal bereik van 2,600 nm/4,815 km.

Hoeveelheid: 4 in de vloot
Aantal zitplaatsen: 141
Motoren: 2 CFM56-5B6/P
Maximum gewicht bij opstijgen: 73.5 ton
Totale lengte: 33.84m 
Vleugelwijdte: 34.1m
Snelheid: 834kph
Bereik: 4,815 km

Airbus 320

De A320 is een smal gebouwd, middellange afstand, vliegtuig wat naast 1,5 ton vracht ook het volledige aantal passagiers kan meenemen, afhankelijk van de route. Dit toestel heeft twee ruimen bestaande uit vier compartimenten die speciaal zijn ontworpen voor het vervoer van los geladen grote goederen en post.

Hoeveelheid: 6 in de vloot
Aantal zitplaatsen: 168 / 180
Motoren: 2 CFM56-5B6/P
Maximum gewicht bij opstijgen: 77 ton

Totale lengte: 37.57m 
Vleugelwijdte: 34.1m
Snelheid: 834kph
Bereik: 4,055 km


Facebook feed loading...
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar