Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Speciale Dienstverlening

Wij maken je reis mogelijk
Speciale dienstverlening, voor al je wensen 

Indien je speciale wensen hebt, voor en tijdens de vlucht of op de plaats van bestemming, wij zijn er om je te helpen. In dit gedeelte kun je alle belangrijke informatie vinden die je nodig hebt om makkelijk te reizen.  


Indien je hieronder niet kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet en neem contact op met je reisagent of direct met Air Malta op nummer +356 21662211

Passagiers met beperkte mobiliteit Heb je assistentie nodig bij het instappen op de vlucht of het vervoeren van een rolstoel? Bezoek deze pagina en lees alles wat wij je kunnen bieden.  

Passagiers met medische behoeften - Indien je speciale apparatuur of medicijnen mee moet nemen, wees dan goed op de hoogte van alle belangrijk informatie die je hierover moet weten.

Zwangere Passagiers Lees alles over de veiligheidseisen voor zwangere vrouwen tijdens een vlucht.

Meenemen van een Blindengeleidehond - Passagiers die de hulp nodig hebben van een blindengeleidehond zijn welkom op onze vluchten. Lees hier meer erover.
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar