Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:27°C L:21°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

HSBC Premier

Zo veel luchtvaartmaatschappijen. Zo veel mijlen-programma's. En wanneer je niet uitkijkt, zoveel nutteloze mijlen. Daarom zul je ontdekken dat je HSBC Premier MasterCard het beste beloningssysteem in zijn klasse heeft, in samenwerking met Air Malta.

Met andere woorden, je krijg het beste van twee werelden. Met jouw kaart, die in zoveel verschillende plaatsen geaccepteerd wordt, kun je over de hele wereld HSBC punten verzamelen. Maar wanneer het op inwisselen aankomt, dan heb je een lokale luchtvaartmaatschappij nodig, die routes heeft naar alle belangrijke steden in Europa en andere landen. Die luchtvaartmaatschappij is Air Malta. Het inwisselen van je punten is eenvoudig. Voor iedere €1,00 die je besteedt, zullen wij je voorzien van 1 punt, die op hun beurt kunnen worden ingewisseld voor Flypass KMiles (tegen een tarief van 1 HSBC punt = 1 KMile) bij de Nationale luchtvaartmaatschappij, Air Malta.

Je opgebouwde puntensaldo wordt op je maandelijkse Premier MasterCard overzicht vermeld en deze kunnen worden ingewisseld door contact op te nemen met HSBC Premier Customer Service centrum op nummer 2148 9100 tussen 8 en 16 uur van maandag tot vrijdag. Meer informatie over het Premier Rewards Programma is te vinden in het Premier Algemene voorwaarden boekje.

Voor meer informatie over HSBC Producten en Diensten, klik hier.

Facebook feed loading...
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar