Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

HSBC Advance

HSBC Advance helpt je om je financiële toekomst te plannen. Hierbij richten wij ons op vier belangrijke gebieden: 

  • Day-to-day bankieren
  • Bescherming van je gezin
  • Internationale diensten
  • Het laten toenemen van je geld

Wanneer je deelneemt aan HSBC Advance dan krijg je voordelen en diensten die je op jaarbasis geld kunnen besparen en dit allemaal voor € 7 in de maand. Deze voordelen zijn o.a. gratis reisverzekering voor de hele familie, aankoopbescherming, gratis internet en nog veel meer.  

Met HSBC Advance krijg je ook de HSBC Advance creditkaart, die je de mogelijkheid geeft om KMiles te verdienen bij Air Malta. Voor iedere € 2,00 die je besteedt, krijg je 1 punt, dat weer kan worden ingewisseld in Flypass KMiles (tegen een tarief van 1 HSBC punt = 1 KMile) bij de Nationale luchtvaartmaatschappij, Air Malta.

Je opgebouwde puntensaldo wordt op je maandelijkse Premier MasterCard overzicht vermeld en deze kunnen worden ingewisseld door contact op te nemen met HSBC Premier Customer Service centrum op nummer 2148 9101 tussen 8 en 16 uur van maandag tot vrijdag. Meer informatie over het Premier Rewards Programma is te vinden in het Premier Algemene voorwaarden boekje.

Voor meer informatie over HSBC Producten en Diensten, klik hier.


Facebook feed loading...
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar