Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Banif
Banif Bank (Malta) plc is verheugd aan alle Air Malta Flypass leden een exclusief  aanbod te kunnen doen.

De Banif Creditkaart Paketten zijn inclusief gratis Travel & Purchase Protection Insurance, zeer concurrerende rentetarieven en flexibele aflossingsmogelijkheden, die aan de behoeften van iedere kaarthouder zijn aan te passen. Gold Kaarthouders kunnen ook 1 Flypass KMile verdienen voor iedere € 1, die uitgegeven wordt op de kaart. Punten worden toegekend op zowel de aankopen als de kasvoorschotten, die worden gedaan door middel van de Banif Gold Card.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Alle creditkaarten worden onderworpen aan de criteria van de kredietverlening van de bank. Banif Bank (Malta) plc is een door de MFSA in termen van de Bankwet 1994, erkende kredietinstelling, ter uitoefening van het bankwezen.


Facebook feed loading...
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar