The airline of the Maltese Islands
Happening in Malta Show me indirect flights. An outward date must be selected first. A departure airport must be selected first. FROM: Departure Airport, City or Country TO: Arrival Airport, City or Country View all To January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December Please select a departure airport Please select an arrival airport Please select an outward date Please select a return date At least one adult or one child must be chosen before searching for flights. Air Malta direct flight Enter coupon

Please wait...

2nd flight
Outward date
Return date
Adults
Children
(2-11yrs)
Infants
(0-2yrs)
Find flights
Clear H:23°C L:16°C
In order to view your bookings, you must first login to your account.
LOGIN

Mellieha Bay

Mellieha Bay MaltaMellieha Bay

Dit strand heeft zonder twijfel een van de mooiste uitzichten van het eiland. Op een steenworp afstand ligt het dorpje Mellieha

Het is het grootste zandstrand van de Maltese eilanden. Mellieha Bay, of in het Maltees ook wel Ghadira genoemd, is een populair vakantieoord in het noorden van het eiland. De baai ligt aan de kustweg die leidt naar Cirkewwa en de veerboot naar Gozo, en is algemeen erkend als een veilige plek om te zwemmen, zonder onderstroom.

Mellieha Bay staat bekend om het lange zandstrand en ondiepe wateren, die over meer dan een kilometer langs de kust lopen. Ghadira Bay is dan ook de ideale bestemming voor gezinnen met kleine kinderen of mensen die lekker tot rust willen komen op het strand. Er worden volop strandstoelen en parasols verhuurd ter bescherming tegen de Maltese zon. Ook kunnen er verschillende watersporten en –activiteiten geboekt worden.

De vele strandbarretjes maken het strand ook ‘s avonds tot een ontmoetingsplek. Er heerst 24 uur per dag, 7 dagen in de week de typische, Mediterrane sfeer van rust en vooral in de wintermaanden komt Ghadira tot rust. In de zomer kan het er echter behoorlijk vol lopen! 

Het dorp Mellieha heeft een keur aan overheerlijke restaurants, die allen op loopafstand van het strand zijn. Ook zijn er genoeg winkeltjes en supermarkten te vinden in de steile straatjes van Mellieha. 

Did you know?

  • The famous eight-pointed Maltese Cross symbolizes the 8 obligations of the Knights of St John: Truth, faith, repent of sins, humility, justice, merciful, sincere and enduring persecution.
Username required... 
Password required... 
Invalid login details... 
Facebook login failed. There is no Facebook account registered with this email address.  
LOGIN 
LOGOUT 
Email required... 
SUBMIT 
Change password request. 
Invalid account... 
Email Sent! 
An email with a password change request has been sent to your email address. Once received, click on the link provided to be able to change your password.
Join our newsletter
Are you sure you want to unsubscribe?
Merħba 
Good to see you again
to