The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:27°C L:21°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Duikvakanties

Diving holidays in MaltaDuikvakanties

Spring in de kristalheldere blauwe zee en verken de onderwaterwereld! Leef je je leven in de hoogste versnelling? Trek dan je duikuitrusting aan en haal diep adem onderwater voor een prachtige levensveranderende ervaring.

In Malta ervaar je niet alleen de eindeloze zomer, maar ook haar strategische ligging in de Middellandse Zee zorgt ervoor dat het eiland een ideale plek is voor duikers en hun favoriete tijdverdrijf. Of je nu een beginner bent of een all-round ervaren duiker, voor ieder niveau vind je de perfecte locatie.

Je kunt er al duikend historische wrakken onderzoeken, natuurlijke riffen bewonderen en een breed scala van zeeleven bekijken, wat typisch is aan de Maltese wateren.  Dagtripjes naar de zustereilanden van Malta, Gozo en Comino bieden je een nieuw gevoel van avontuur, omdat je hier prachtige duiklocaties met perfecte condities vindt. Vier andere eilandjes genaamd, Filfla, Cominotto, St Paul’s en Fungus Rock bieden geweldige duik- en snorkelmogelijkheden.

Het goede zicht, de warme Middellandse Zee met temperaturen die nooit onder de 16 graden komen, de diepte van de duiken, die kunnen variëren van heel ondiep tot meer dan 50 meter diepte, geven duikers een scala van mogelijkheden, uiteraard afhankelijk van het niveau van de duiker. Ghar Lapsi is een gerenommeerde duikzone voor duikers die de voorkeur geven aan ondiepe wateren en Lantern Point staat bekend voor het diepzeeduiken.

Andere bekende duiklocaties zijn de Blue Hole vlakbij Dwejra Point en HMR Maori, een Britse torpedobootjager die berucht is, omdat hij de Bismarck tot zinken heeft gebracht. 

Geniet van het duikparadijs en van een andere kijk op Malta's landschap.

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar