The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:28°C L:23°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Lekker relaxen op zondag

3 september 2014

Olympia Pool Parties, Club Aria

Poeh, waar moet ik beginnen... Zondagen in Malta zijn altijd de moeite waard. De meeste mensen genieten van hun vrije dag en trekken naar het strand, gaan op bezoek bij familie voor de zondagmiddaglunch en om bij te kletsen over recente evenementen.

Vele autoliefhebbers hebben een speciaal voertuig dat ze alleen op zondagen rijden, en dan langzaam... heel langzaam! Zodat iedereen hun bolide kan aanschouwen. Weer anderen gaan voor een wandeling over de promenade om van de zon te genieten en wat overtollige kilootjes kwijt te raken. En voor diegene die van dansen houden, is zondag de dag om niet te missen!

Samen met mijn vrienden ontdekte ik deze leuke plek. In San Gwann ligt de nachtclub Club Aria. In het buitengedeelte worden iedere zondagmiddag feesten georganiseerd aan het zwembad: Olympia Pool Parties.

Het zwembad in de titel geeft de verrassing eigenlijk al weg. Deze club heeft een eigen zwembad! Ideaal als alleen een drankje niet voldoende afkoeling geeft.

De muziek wordt verzorgd door de beste DJ's van het eiland die de menigte de hele middag tot redelijk laat 's avonds oppeppen. De hele middag meesterlijke muziek! Ik kan geen betere manier bedenken dan mijn zondagmiddag hier door te brengen, nieuwe vrienden te ontmoeten, genieten van een cocktail in de zon bij het zwembad met relaxte clubmuziek. Een paar maanden geleden had ik je uitgelachen als je me zou vragen of ik mijzelf in mijn bikini zou zien dansen. Nu krijg ik er geen genoeg van! Komende zondag ben ik zeker weer van de partij!

Auteur: Sabine Jung


Top Blog Posts

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar