The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Wandelen en trekken in Malta

Wandelen in Malta

Het is tijd om Malta vanuit een ander oogpunt te b​ekijken

Wandelvakanties in Malta geven een hele nieuwe blik op zaken: het uitzicht (en dan vooral over de zee) is beeldschoon en sommige reizigers beschreven het noord-westelijke gedeelte van het eiland als de mooiste plek van het Middellandse-Zeegebied.

Wandelen is meer dan alleen maar fysieke training. In Malta speelt de echte Mediterane levenswijze een belangrijke rol tijdens wandelingen. Zo ontmoet u bijvoorbeeld traditionele bakkers, loopt u langs oude kerkjes of raakt u in gesprek met de plaatselijke bevolking voor tips en verhalen over de omgeving.

Laat ons u helpen met uw volgende stap en boek uw volgende wandelvakantie in Malta. In deze sectie vindt u enkele wandelgidsen met bezienswaardigheden en routes.

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar