The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Golfen

Golfen in Malta
Dankzij het gematigde klimaat, is Malta een ideale bestemming voor zowel amateuristische als professionele golfliefhebbers. De zon schijnt het hele jaar door op het eiland en sneeuw, natte sneeuw, mist of ander slecht weer komen er vrijwel niet voor. Er valt hooguit wat regen in de winter, maar dat zijn vaak slechts kleine buien in plaats van aanhoudende stortbuien.

Het eiland kent een lange en vorstelijke golfgeschiedenis. De toenmalige Hertog van Edinburgh was eind 1800 één van de oprichters van de  Royal Malta Golf Club (RMGC). De sport werd pas echt populair aan het begin van de twintigste eeuw, toen de RMGC naar zijn huidige locatie op de Marsa sportvelden verhuisde.

Malta bezit momenteel slechts één golfbaan, maar deze Marsa Golf Baan is dan ook meteen een geweldige plek voor een korte golfvakantie. De 18-hole baan is een leuk parcours voor amateurs, en tevens een behoorlijke uitdaging voor meer ervaren spelers. Als je regelmatig golft, kun je het best een lidmaatschap nemen dat toegang biedt tot de golfbaan en alle clubfaciliteiten. Je kunt er ook een complete uitrusting huren, inclusief clubs, karretjes en golfballen.

De RMGC organiseert het hele jaar door toernooien, inclusief weekend-toernooien en toernooien voor vrouwen en jongeren.

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar