The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Lichte regenbuien H:28°C L:21°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Clubbing en party's

Zomer party's in Malta
Op het gebied van uitgaansgelegenheden heeft Malta genoeg te bieden voor welke muzikale voorkeur en energie niveau dan ook.

Van rokerige jazzclubs in hartje Paceville tot dansfeesten in afgelegen landelijke gebieden, voor nachtbrakers is er keuze genoeg. Feestgangers trekken ook massaal naar Malta voor haar super lokaties en DJ's van wereldklasse. Veel van deze lokaties zijn in de openlucht wat mogelijk gemaakt wordt door de heerlijk warme Mediterraanse nachten.  

De meeste Maltese clubs zijn te vinden in St. Julians. Feestvierders treffen hier uitgaansgelegenheden die niet onderdoen voor hun tegenhangers in grotere Europese steden, met enorme en meerdere dansvloeren, state-of-the-art geluidssystemen, en de meest uitzinnige feestgangers. In het plaatsje Rabat zijn er ook verschillende mogelijkheden, waaronder een enorm openlucht complex met restaurants en zwembaden, dat onder de prachtig verlichte vestingmuren van Mdina ligt.

Het allergrootste feest van het jaar is waarscijnlijk het Isle of MTV festival, wat elke zomer in Floriana wordt gehouden. Het zorgt voor een enorme toestroom van feestgangers uit binnen- en buitenland, omdat de allerbeste artiesten van dat moment samenkomen op het podium.
Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar