The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:27°C L:19°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Ontspanning

walking in MaltaWandelen in Malta

Het is waar je voor op vakantie gaat - om te ontspannen en een beetje of een heleboel plezier hebben - het is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je te spenderen hebt. Een tekort aan mogelijkheden om plezier te hebben, is er op dit kleine eiland niet!

Of je nu een zon- en zwembadtype bent of een doorgewinterde wandelaar, die op zoek is naar de perfect zonsondergang, je vindt dit, en nog veel, meer binnen handbereik.

Voor degene die afleiding zoekt in de vorm van winkelen, om de juiste souvenir te vinden of om betaalbare mode te kopen, biedt Malta winkels van wereldklasse. Bioscopen, theaters, concerten, een stranddag of een dag bij het zwembad, een wandeling in de natuur of over de boulevard, het moeilijkste is om uit deze mogelijkheden te kiezen!


Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar