The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Het weer is niet beschikbaar op dit moment.
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Wat is er te doen

Mdina, de Stille Stad
Malta is een betoverend land, dat met zijn rijke geschiedenis, cultuur en kunst het land tot een aantrekkelijke Europese reisbestemming maakt. Een vakantie doorbrengen in Malta kan voor een betoverende ervaring zorgen. Of je nu op zoek bent naar een bruisend 
nachtleven, het strand of een culturele ontdekking, de Maltese eilanden hebben dit en nog veel meer te bieden. 

Met een overvloed aan verborgen pareltjes, biedt de Maltese Archipel je een nieuw gevoel van ontdekking en ervaring. Vergeet niet een bezoek te brengen aan één van de charmante pareltjes van Malta, zoals Valletta, Mdina en Rabat en Victoria in Gozo.

Je zult, met op iedere locatie een eigen historisch monument, geen tekort aan ideeën hebben van wat je kunt ondernemen tijdens je bezoek aan de eilanden. Van de griezelige stilte van Mdina en Rabat naar het schilderachtige uitzicht op Senglea, Vittoriosa en Cospicua en de smalle straatjes van Victoria in Gozo, word je verwend door een overvloed aan keuze. Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar