The airline of the Maltese Islands
Wat vindt er plaats in Malta Laat vluchten met overstappen zien. Luchthaven van bestemming moet worden geselecteerd  Vliegveld, Stad of Land van Vertrek Vliegveld, Stad of Land van Aankomst Allemaal Naar januari,februari,maart,april,mei,juni,juli,augustus,september,oktober,november,december Selecteer een luchthaven van vertrek Selecteer aub een luchthaven aankomst Selecteer een datum van vertrek Selecteer een datum van terugkeer Air Malta rechtstreekse vlucht  Voer coupon code  Economy Business

Even geduld aub...

Uitwaartse Vlucht
Retourvlucht
Volwassenen
Kinderen
(2-11jr)
Baby's
(0-2jr)
Zoek Vluchten!
Helder H:28°C L:21°C
Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Sport

Een regatta in Malta
Mooi weer en het Maltese competitieve karakter maken van Malta een ideale sportieve vakantiebestemming. Of je nu van golf, waterpolo, voetbal of tennis houdt, Malta's talrijke sportfaciliteiten laten je letterlijk ademloos. 

En mocht je meer het type zijn voor activiteiten van een minder competitieve aard, biedt Malta ook een overvloed aan keuze. Probeer eens een wandeling over de ongerepte heuvels van Gozo, of neem een duik in de zee naar één van de vele wrakken en prachtige riffen die de eilanden omringen.

Als je liever naar sport kijkt dan er aan doet, is Malta een unieke plek met talrijke sportevenementen. Neem bijvoorbeeld de wereldberoemde Rolex Middle Sea Yacht race, een prestigieuze aangelegenheid waarbij toeschouwers na een denderend kanonschot vanaf de bastions de prachtige schepen zien uitvaren. 

Houd je meer van luidruchtige sporten? Dan biedt Malta aan voetbalfans een onvergetelijke ervaring. Wanneer er een belangrijke wedstrijd wordt gespeeld, of het nu gaat om de WK kwalificatierondes, de Premier League, een Serie A wedstrijd, of de ultieme finale van het Wereldkampioenschap, kun je in iedere bar, kroeg en restaurant op het eiland de wedstrijd volgen. Fans van de beste nationale teams zoals Italië, Brazilië, Engeland, Duitsland en Argentinië wacht een speciale verrassing - de lokale bevolking heeft namelijk een speciale fan-basis voor deze teams en als ze winnen, rennen de fans de straat op om enthousiast te toeteren en met vlaggen te zwaaien!

Wist u dat?

  • Wist je dat de uitdrukking "als warme broodjes over de toonbank gaan" ook een Maltese variant heeft die verwijst naar de lokale delicatesse Pastizzi: “Jinbiegħu bħal pastizzi”?

Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar