Russia
BOOK NOW

Om uw boekingen te bekijken, gelieve in te loggen in uw account.
INLOGGEN

Rusland


Malta to RussiaRusland

Rusland, bekend om haar grote diversiteit aan landschappen – van de ijzige toendra tot het zonnige, warme strand - biedt reizigers alle mogelijkheden. Rusland heeft net zoveel bossen als wonderbaarlijke meren, met sneeuw bedekte bergen en uitgestrekte velden. Voeg hieraan de weelderigste paleizen, de meest indrukwekkende kerken en traditionele oude houten dorpjes toe, en je hebt alle ingrediënten voor een indrukwekkende ervaring.  

Sinds Rusland het communisme van zich heeft afgeschud, omarmt het land vandaag de dag culturele en traditionele diversiteit en barst het van nieuwe energie en vitaliteit. Eeuwenoude kathedralen, drukke markten en de kunsten winnen ook langzaam hun belangrijke culturele posities weer terug in de maatschappij.

Naast de klassiekers Moskou, St Petersburg en het Baikal Meer, zal de beslissing om naar Rusland te vliegen naar nog veel meer bijzondere plaatsen kunnen leiden. Als gevolg van Rusland's geografische afstanden bestaan er enorm veel culturele verschillen. Je kunt daarom Rusland beter als een groep van verschillende landen te beschouwen, waarvan elk zijn eigen cultuur en tradities heeft die de moeite waard zijn om verder te onderzoeken.

Als je liefhebber van de 'great outdoors' bent, bereid je dan alvast voor op de prachtige vistas die je in Siberië en het Verre Oosten zult treffen. Siberië, zeer befaamd vanwege de prachtige, pittoreske skigebieden en raftvriendelijke rivieren, zal je zeker van een enorme adrenaline kick kunnen voorzien. 

Als je kiest voor de grandeur van Rusland, dan zul je zeker betoverd worden tijdens je reis.
Facebook feed loading...
Gebruikersnaam verplicht... 
Paswoord verplicht... 
Ongeldige inlog gegevens... 
Inloggen via Facebook mislukt. Er is geen Facebook account geregistreerd met dit e-mailadres.
INLOGGEN
UITLOGGEN
E-mail verplicht... 
VERSTUREN
Nieuw paswoord aanvraag.
Ongeldige account... 
E-mail verzonden! 
Een e-mail met uw aanvraag voor een nieuw paswoord werd naar uw e-mail verzonden. Klik op de link in deze e-mail om uw paswoord te kunnen veranderen.
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Merhba
Fijn u weer te zien
naar